Σχετικά με τη Technoplast

Πλαστικές τσάντες και σακούλες απο τη Technoplast. Λίγα λόγια για εμάς, τις δυνατότητες καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Λίγα λόγια για εμάς

Το 1987 κάνουμε το πρώτο βήμα και ιδρύουμε τη βιοτεχνία “Δ. Οικονόμου – Ν. Χατζηαθανασίου”, με διακριτικό τίτλο “Τεχνοπλάστ” και έδρα στο 3ο χιλ. Λαρίσης – Βόλου. Αγοράσαμε τα πρώτα μηχανήματα με δυνατότητα υποστήριξης ολόκληρης της γραμμής παραγωγής, χτίζοντας ήδη απο την αρχή ένα μεγάλο πελατολόγιο.

Μετά απο 13 χρόνια στο χώρο της πλαστικής τσάντας, το 1999 μεταφέραμε τις εγκαταστάσεις μας στη Βιομηχανική Περιοχή Λάρισας χτίζοντας εργοστάσιο 1000 τετραγωνικών μέτρων.

Ανανεώσαμε όλο τον εξοπλισμό μας αγοράζοντας καινούργια μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας. Με τον τρόπο αυτό, αυξήσαμε την ημερήσια παραγωγή καλύπτοντας τις ολοένα και μεγαλύτερες ανάγκες των πελατών μας.

Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων και συνεργαζόμαστε με ιδιώτες ή επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Τηρούμε υψηλά πρότυπα στην εργασία και στα προϊόντα μας και χρησιμοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία οδηγούμε της εταιρία μας προς τα εμπρός.

 

9

Πρώτες ύλες

Οι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, τις προμηθευόμαστε απο Έλληνες εισαγωγείς. Είναι κατάλληλες για τρόφιμα με πιστοποίηση ISO.

9

Χρώματα και μελάνια εκτύπωσης

Χρησιμοποιούμε masterbatch για να δώσουμε το χρώμα που επιθυμείτε στο σώμα της τσάντας. Τα μελάνια εκτύπωσης είναι πολύ υψηλής ποιότητας και αποτυπώνουμε το επιθυμητό σχέδιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

9

Εξοπλισμός σύγχρονης τεχολογίας

Με τα μηχανήματα που διαθέτουμε, είμαστε ικανοί να υποστηρίξουμε ολόκληρη γραμμή παραγωγής. Καινούρια μηχανήματα τελευταίας λέξης της τεχνολογίας για μεγαλύτερη ημερήσια παραγωγή και ποιοτικό αποτέλεσμα.

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιές είναι οι επιλογές των χρωμάτων;

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογής χρωμάτων τόσο για το χρώμα της σακούλας, όσο και για τα χρώματα της εκτύπωσης που επιθυμείτε.

Ποιά είναι η νομοθεσία για τις πλαστικές τσάντες;

Όλα τα σημεία πώλησης εμπορευμάτων ή προϊόντων και οι έμποροι, με εξαίρεση τα περίπτερα και τούς εμπόρους που ασκούν υπαίθριο εμπόριο, και εφόσον διαθέτουν στους καταναλωτές τα πρϊόντα ή εμπορεύματά τους σε λεπτές πλαστικές σακούλες (πάχους <50μm) θα πρέπει να τις διαθέτουν με καταβολή απο τους καταναλωτές με περιβαλλοντικό τέλος ανά τεμάχιο λεπτής πλαστικής σακούλας 7 λεπτών, ποσό που θα αναγράφεται στα παραστατικά πώλησης με τρόπο διακριτό και ευανάγνωστο προ του ΦΠΑ.

Ποια είναι η πρακτική χρέωσης των πλαστικών σακουλών 50-70 μm; Ποιος θα καθορίζει την τιμή πώλησης;

Η τιμολόγηση των πλαστικών σακουλών μεταφοράς μεταξύ 50 και 70 μικρών εξαρτάται από
την πολιτική τιμολόγησης της εκάστοτε εταιρείας. Τα σημεία πώλησης και οι έμποροι χρεώνουν
την πλαστική σακούλα μεταξύ 50 και 70μm αλλά δεν αποδίδουν σε κανένα δημόσιο φορέα
τέλος, αλλά μόνο το ΦΠΑ από τη χρέωση της πλαστικής σακούλας.

Τί ισχύει για τις πλαστικές σακούλες πάχους άνω των 70μm;

Δεν προβλέπεται υποχρέωση χρέωσης ή καταβολής τέλους για πλαστικές
σακούλες άνω των 70 μm. Οι έμποροι και τα καταστήματα μπορούν να τις διαθέτουν
δωρεάν (άνω των 70 μm) αν επιθυμούν.

Ποιά τα στοιχεία σήμανσης και σε ποιες σακούλες αναγράφονται αυτά τα στοιχεία;

Όλες οι πλαστικές σακούλες μεταφοράς, ανεξαρτήτου πάχους, φέρουν σήμανση με
στοιχεία: τόπος και ημερομηνία παραγωγής, καθώς και τον Αριθμό Μητρώου Παραγωγού
(ΕΜΠΑ), με ευκρινή τρόπο και σε εμφανή θέση στο σώμα της πλαστικής σακούλας.
Οι πλαστικές σακούλες μεταφοράς, οι οποίες είναι μικρότερες των 70μm και υπόκεινται σε
περιβαλλοντικό τέλος ή υποχρεωτική χρέωση, φέρουν επίσης και τον σειριακό αριθμό (barcode).

Είναι ανακυκλώσιμες οι τσάντες;

Ναί, οι πλαστικές τσάντες είναι ανακυκλώσιμες. Όμως ανακυκλώνονται μόνο οι απλές τσάντες. Οι φωτοδιασπώμενες και οι βιοδιασπώμενες έχουν ημερομηνία λήξης μετά την οποία αρχίζουν να θρυμματίζονται. Έτσι, δεν πρέπει να τις ρίχνουμε στην ανακύκλωση.

Με ποιόν τρόπο ανακυκλώνουμε τη τσάντα;

Σύμφωνα με τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης, οι πλαστικές τσάντες και σακούλες απορρίπτονται στους μπλέ κάδους και στα κέντρα αποδοτικής ανακύκλωσης. Πρέπει, όμως, να τηρούμε κάποιους βασικούς κανόνες. Προσέχουμε οι σακούλες που θελουμε να ανακυκλώσουμε να είναι καθαρές και να μήν εχουν κατάλοιπα απο λίπη ή άλλα μή ανακυκλώσιμα υλικά.

Επικοινωνία

Βιομηχανική Περιοχή Λάρισας

2410 541 180

694 344 1638

694 442 3966

technoplastbag@gmail.com